Max veilt dogger art grafkist

PROJECT DESCRIPTION

MAX VEILT dogger art grafkist VOOR FLEVO-LANDSCHAP 

In het TV programma MAX van omroep Flevoland is te zien hoe een bijzondere grafkist wordt beschilderd door de Lelystadse kunstenaar Danny Dogger. Het bijzondere aan de grafkist is dat deze van karton is en daarom 100% milieu sparend.

De grafkist wordt tot 30 november 2007, 00:00 uur, geveild via een speciale MAX-veiling op Marktplaats. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel, het Flevo-landschap.  www.maximaalondernemen.nl.

MAX is het ondernemersprogramma van TV Flevoland. MAX staat voor MAXimaal ondernemen. Het programma wil ondernemers kennis laten maken met elkaar en hun business, innovatieve initiatieven onder de aandacht brengen en ondernemers informeren over wat de provincie en Europa voor hen kan betekenen.

MAX is elke zondag te zien op TV Flevoland.

 

max_25_10_079

max_25_10_021

Update:

De veiling op Marktplaats is een TOPPER geweest en heeft in korte tijd bijzonder veel bezoekers getrokken maar liefst 14.279 bezoekers hebben de advertentie bekeken.

De veiling heeft 750 euro opgebracht. Dit bedrag gaat naar een goed doel, het Flevo-landschap. Jan Medendorp is de gelukkige eigenaar van de dogger art grafkist.

 

overhandiging cheque max

PROJECT DETAILS

  • Date : 10 april 2015
  • Tags : GOEDE DOELEN